Αστρολογική προσέγγιση διατροφής και αυτογνωσίας

Μετά από χρόνια μελέτης της διατροφής και της αυτογνωσίας με πολλές μεθόδους, ανακάλυψα την αστρολογία. Και λέω ανακάλυψα διότι πριν 14 χρόνια που ξεκίνησα την εκμάθηση της όχι μόνο δεν πίστευα σε αυτήν αλλά την κορόιδευα..Είναι αυτό που λένε ότι κοροϊδεύεις το λούζεσαι..

Τελικά έγινε ένα πολύ δυνατό αυτογνωσιακό εργαλείο στα χέρια μου, στο να βρίσκω γρήγορα, τις τάσεις ενός ανθρώπου για υγεία, διατροφή, ψυχολογία, σχέσεις, επικοινωνία, επαγγελματική εξέλιξη αλλά και την ψυχοδομή του. Κάτι που βοήθησε πρώτα εμένα για την δική μου αυτογνωσία αλλά και άλλο κόσμο.

Μέσα από ένα χάρτη μπορούμε να δούμε το είδος των θεμάτων που πρόκειται να αντιμετωπίσει κάποιος στην υγεία του, αν ακολουθήσει κάποιες διατροφικές τάσεις, που υποστηρίζονται από την ψυχολογία του και τον χαρακτήρα του. Αλλά και με ποιους τρόπους μπορεί να κάνει υπερβάσεις ή αν δεν γίνονται παντού, με ποιο τρόπο μπορεί να βελτιώσει τις καταστάσεις. Τι να προσέχει, τι να αποφεύγει αλλά και ποια κατεύθυνση να πάρει σε κάθε τομέα της ζωής του που θα ευνοηθεί.

Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε μια συνάντηση που είχα κάνει στο ζοομ σχετικά με αυτό το θέμα και δίνω αρκετά παραδείγματα

Αν σας ενδιαφέρει χωρίς να χάσετε χρόνο να βρείτε τις δικές σας τάσεις στους τομείς που δεν έχετε κατασταλάξει ακόμη επικοινωνείστε μαζί μου στο rawflora@gmail.com