Αφύγρανση φαγητών

Η επόμενη ημερομηνία είναι

31/7/2017

Σε αυτό το διαδικτυακό πρόγραμμα μαθαίνετε κάθε τι για τον αφυγραντή και την αφύγρανση φαγητών. Πως να οργανωθείτε, πως να φτιάχνετε ψωμί, κρέπες, πίτσες, χορτομπίφτεκα, μπέργκερ, λαδερά φαγητά, τυριά κίτρινα, φύλλα φρούτων και λαχανικών κ.α.

2012-12-12_0954

Ένα πρόγραμμα βήμα – βήμα για ένα μήνα (4 εβδομάδες).

Καθημερινό μενού με 4 γεύματα (συνταγές με φωτογραφίες).

Εβδομαδιαία λίστα για τα ψώνια.

Τρία βίντεο εβδομαδιαίως για την κάλυψη όλης της ύλης.

Υποστήριξη μέσω ιδιωτικού φόρουμ.

Μια ώρα κάθε εβδομάδα μέσω Skype συνομιλία με την κυρία Φλώρα Παπαδοπούλου Κάθε Δευτέρα στις 6μμ. Όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν το ηχητικό της συνάντησης σε mp3.

Απαραίτητο να έχετε αφυγραντή.

Το κόστος είναι 75ε.

Για αυτούς που έχουν πάρει το 3μηνο ή κάποιο από τα προγράμματα το κόστος είναι 60ε.

Η συμμετοχή γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Στείλτε mail στο omofagiaraw@gmail.com

Σημείωση: Όσοι έχουν πάρει αυτό το σεμινάριο και μετά από κάποιο καιρό δεν θυμούνται κάποια πράγματα, με συνεννόηση και χωρίς χρέωση μπορούν να το παρακολουθήσουν ξανά όσες φορές θέλουν.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s