Συσκευές, moulti, spiralizer

Υλικά
1 μέτριο κολοκυθάκι
2-3 ελιές κομμένες σε ροδέλες για γαρνιτούρα
1 μικρό καρώτο κομμένο σε ροδέλες επίσης για γαρνιτούρα
Υλικά για γέμιση
1 φλιτζάνι κάσιους (τα κάνουμε σκόνη)
1/4 φλιτζανιού νερό
1/4 φλιτζανιού λεμόνι
Αλάτι – πιπέρι
1-2 κλαδάκια σέλινο
1 μικρό ντοματάκι
2 φύλλα μαύρο φύκι (το τρίβετε στο μήλο του καφέ) Υπάρχουν αποξηραμένα σε συσκευασία στα καταστήματα υγιεινών τροφών.
Παρασκευή
Βάζουμε όλα τα υλικά της γέμισης εκτός του νερού στο μπλέντερ και χτυπάμε, το νερό το ρίχνουμε λίγο – λίγο διότι θέλουμε μια σφιχτή κρέμα. Το δοκιμάζετε ώστε να σας καλύπτει γευστικά και είναι έτοιμη.
Στον τρίφτη η στη συσκευή που κόβει τα λαχανικά με σχέδια τρίβετε το κολοκυθάκι σαν μακαρόνι. Το βάζετε σε ένα μπωλ και του ρίχνετε λίγο λεμόνι, λίγο λάδι, λίγο αλάτι τα ανακατεύετε καλά και τα χωρίζετε σε 3 ίσα μέρη, βάζετε το πρώτο μέρος σε ένα πιάτο σε παραλληλόγραμμο (σαν να κάνουμε μουσακά) από πάνω βάζετε τη μισή κρέμα, από πάνω μια στρώση κολοκύθι και μετά την υπόλοιπη κρέμα τέλος βάζετε την τελευταία στρώση κολοκύθι
γαρνίρετε και σερβίρετε!