Σεμινάρια Διατροφικής Αυτογνωσίας

gefyri

Αν  έχετε κάνει πολλές προσπάθειες να βελτιώσετε τη διατροφή σας αλλά όλο σταματάτε για διάφορους λόγους, αν είστε έτοιμοι να ψάξετε βαθιά μέσα σας και να αλλάξετε τα κακώς κείμενα τότε αυτό το σεμινάριο είναι για σας.

22,23,24,25  Ιουνίου 2018

θα πραγματοποιηθεί Σεμινάριο Διατροφικής Αυτογνωσίας

Διάρκεια: 4 ημέρες  (προσέλευση Παρασκευή μέχρι της 12:00 μμ και αποχώρηση Δευτέρα έως τις 14:00

 

Τόπος: Κρανιά Ασπροποτάμου στο Νομό Θεσσαλίας.  Ένα υπέροχο χωριό μακρυά από τον πολιτισμό »φυτεμένο» μέσα σε ελατόδασος. Όπου ο ήχος του ποταμιού συντροφεύει την κάθε στιγμή του επισκέπτη μέρα και νύχτα συντονίζοντας τον με την γαλήνη της φύσης. Τα παιχνίδια των πυγολαμπίδων το βράδυ και τα ασταμάτητα τιτιβίσματα των πουλιών την ημέρα και το θρόισμα των φύλλων συνεχόμενα, δημιουργούν ένα απίστευτα ηρεμιστικό και αναζωογονητικό κλίμα.

Κόστος: 240ε

Περιλαμβάνει:

  1. Διαμονή σε σπίτι διώροφο πάνω από το ποτάμι μέσα στα έλατα (μαγευτικό και ήσυχο τοπίο).
  2. Φαγητό αποκλειστικά Χορτοφαγικό Βήγκαν, ωμοφαγικό και μαγειρεμένο 4 γεύματα (θα είναι μπουφές) πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό, γλυκό, χυμοί, φρούτα εποχής.
  3. Βιωματικό σεμινάριο. Μέσα από τις διατροφικές μας συνήθειες και δυσκολίες θα προσεγγίσουμε με βιωματικό τρόπο κομμάτια του εαυτού μας ώστε να τα γνωρίσουμε και να τα ελευθερώσουμε με πολύ δυναμικούς και αποτελεσματικούς τρόπους.
  4. Θα γίνουν ασκήσεις και μέσα στο σπίτι αλλά και στο βουνό  με πολλές τεχνικές για ξεμπλοκάρισμα στο συναισθηματικό και ενεργειακό πεδίο.
  1. Ανάλογα με το χρόνο που θα έχουμε και την διάθεση των συμμετεχόντων θα κάνουμε βόλτες στο βουνό και στο ποτάμι για αναζωογόνηση και επαφή με τη φύση.
  1. Όσοι παρακολουθήσουν το σεμινάριο, θα πάρουν δώρο ένα ζωγραφιστό χειροποίητο κεραμικό πιάτο τοίχου δια χειρός  Φλώρας Παπαδοπούλου και ένα από τα βιβλία της το ‘’Mediterranean goes raw’’ το οποίο είναι η Αγγλική έκδοση της Χορτοφαγικής Ωμοφαγίας που έχει εξαντληθεί.

Θα πρέπει να κλείσετε τη θέση σας με προκαταβολή 80ε έως και της 30 Μαΐου 2018 η οποία και δεν επιστρέφεται αν ακυρώσετε μετά της 5 Ιουνίου, επιστρέφεται όμως αν ακυρώσετε πριν της 5 Ιουνίου 2018 στο ακέραιο. 

Advertisements