Σεμινάρια Διατροφικής Αυτογνωσίας

gefyri

Τον μήνα Ιούνιο θα πραγματοποιηθούν 3    Σεμινάρια Διατροφικής Αυτογνωσίας, ποιο κάτω θα βρείτε τις πιθανές ημερομηνίες ώστε να διαλέξετε αυτή που σας ταιριάζει. Εννοείται ότι θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια στις ημερομηνίες που θα υπάρχει προσέλευση.

Διάρκεια: 4 ημέρες το καθένα (προσέλευση Παρασκευή μέχρι της 12:00 μμ και αποχώρηση Δευτέρα έως τις 14:00

Ημερομηνίες:

1η επιλογή   1,2,3,4 Ιουνίου 2018

2η επιλογή   8,9,10,11 Ιουνίου 2018

3η  επιλογή  15,16,17,18 Ιουνίου 2018

4η επιλογή 22,23,24,25 Ιουνίου 2018

Τόπος: Κρανιά Ασπροποτάμου στο Νομό Θεσσαλίας.  Ένα υπέροχο χωριό μακρυά από τον πολιτισμό »φυτεμένο» μέσα σε ελατόδασος. Όπου ο ήχος του ποταμιού συντροφεύει την κάθε στιγμή του επισκέπτη μέρα και νύχτα συντονίζοντας τον με την γαλήνη της φύσης. Τα παιχνίδια των πυγολαμπίδων το βράδυ και τα ασταμάτητα τιτιβίσματα των πουλιών την ημέρα και το θρόισμα των φύλλων συνεχόμενα, δημιουργούν ένα απίστευτα ηρεμιστικό και αναζωογονητικό κλίμα.

Κόστος: 240ε

Περιλαμβάνει:

  1. Διαμονή σε σπίτι διώροφο πάνω από το ποτάμι μέσα στα έλατα (μαγευτικό και ήσυχο τοπίο).
  2. Φαγητό αποκλειστικά Χορτοφαγικό Βήγκαν, ωμοφαγικό και μαγειρεμένο 4 γεύματα (θα είναι μπουφές) πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό, γλυκό, χυμοί, φρούτα εποχής.
  3. Βιωματικό σεμινάριο. Μέσα από τις διατροφικές μας συνήθειες και δυσκολίες θα προσεγγίσουμε με βιωματικό τρόπο κομμάτια του εαυτού μας ώστε να τα γνωρίσουμε και να τα ελευθερώσουμε με πολύ δυναμικούς και αποτελεσματικούς τρόπους.
  4. Θα γίνουν ασκήσεις και μέσα στο σπίτι αλλά και στο βουνό  με πολλές τεχνικές για ξεμπλοκάρισμα στο συναισθηματικό και ενεργειακό πεδίο.
  1. Ανάλογα με το χρόνο που θα έχουμε και την διάθεση των συμμετεχόντων θα κάνουμε βόλτες στο βουνό και στο ποτάμι για αναζωογόνηση και επαφή με τη φύση.
  1. Όσοι παρακολουθήσουν το σεμινάριο, θα πάρουν δώρο ένα ζωγραφιστό χειροποίητο κεραμικό πιάτο τοίχου δια χειρός  Φλώρας Παπαδοπούλου και ένα από τα βιβλία της το ‘’Mediterranean goes raw’’ το οποίο είναι η Αγγλική έκδοση της Χορτοφαγικής Ωμοφαγίας που έχει εξαντληθεί.

Θα πρέπει να κλείσετε με προκαταβολή 80ε έως και της 15 Μαΐου 2018 η οποία και δεν επιστρέφεται αν ακυρώσετε μετά της 15 Μαΐου, επιστρέφεται όμως αν ακυρώσετε πριν της 15 Μαΐου 2018 στο ακέραιο. 

Advertisements