Σεμινάριο για Φύτρα

Το σεμινάριο αυτό μπορείτε να το πάρετε και να το κάνετε στο δικό σας χρόνο όποτε εσείς αποφασίσετε. Με υποστήριξη καθημερινά από την κ. Παπαδοπούλου μέσω ιδιωτικού φόρουμ και ηχητικά με το μάθημα της εβδομάδος.

Απευθύνεται σε όλους είτε είναι χορτοφάγοι, ωμοφάγοι ή κρεοφάγοι.

Σε αυτό το σεμινάριο ΜΑΘΑΙΝΩ:

Όλα τα ήδη φύτρων
Όλους τους τρόπους παρασκευής φύτρων
Συνδυασμούς φύτρων για δυναμοποίηση των θρεπτικών τους συστατικών
Θρεπτικά συστατικά ανά φύτρο
Συνταγές νόστιμες με φύτρα
Όλα τα μυστικά και οι παράμετροι για πρώτη φορά στην Ελλάδα online
Ένα τόσο εμπεριστατωμένο πρόγραμμα που καλύπτει πλήρως το θέμα Φύτρα για τους λάτρεις!
Μετά από αυτό το σεμινάριο θα μπορείτε να φτιάχνετε φύτρα
κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες & Φυσικά να τα εντάξετε στη διατροφή σας!

Δώρο ένα ηλεκτρονικό βιβλίο με συνταγές από φύτρα.

Απευθύνεται σε όσους θέλουν να εντάξουν τα φύτρα στη διατροφή τους, από όποια διατροφή και αν προέρχονται, κρεοφαγική, χορτοφαγική, βήγκαν, ωμοφαγική κλπ

Διάρκεια 42 ημέρες

Για επικοινωνία παρακαλώ στείλτε μήνυμα στο rawflora@gmail.com

 

 

9 σκέψεις σχετικά με το “Σεμινάριο για Φύτρα

  1. Έφη Παραή

    καλημέρα σας,
    λέγομαι Έφη και θα ήθελα παρακαλώ να ρωτήσω αν είναι τα φύτρα επικίνδυνα? γιατί διάβασα αυτό σε ένα άλλο sait:
    » Όταν μιλάμε για ωμά φύτρα, δυστυχώς ναι, μπορεί να γίνουν πολύ επικίνδυνα για την υγεία ιδιαίτερα των παιδιών, των ηλικιωμένων και ευπαθών ομάδων με προβλήματα στο ανοσοποιητικό Γιατί; Όταν φτιάχνουμε φύτρα δημιουργούμε το κατάλληλο περιβάλλον για να φυτρώσουν, δηλαδή ζεστό και υγρό. Το περιβάλλον αυτό είναι παράλληλα κατάλληλο και για πολλά βακτήρια όπως της Σαλμονέλα, της Listeria και του E. coli. Τα βακτήρια αυτά συνήθως προϋπάρχουν στους σπόρους και τους καρπούς και βρίσκουν στην ακολουθούμενη διαδικασία παρασκευής φύτρων το ιδανικό περιβάλλον για να αναπτυχθούν. Όσο καθαρός και προσεγμένος και αν είναι ο χώρος που θα χρησιμοποιήσουμε, αν οι σπόροι περιέχουν τα προαναφερόμενα βακτήρια το πιθανότερο αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο.
    Είναι αυτό αλήθεια? υπάρχει τρόπος να προστατευτώ από αυτές τις συνέπειες?
    Επίσης θέλω να ρωτήσω το περίβλημα του σπόρου (που είναι κάτι σαν μεμβράνη), πρέπει να το αφαιρέσω στη συνέχεια όταν γίνεται φύτρο? (πχ. για τους σπόρους Αλφα-Αλφα ή για τους σπόρους μπρόκολου ρωτάω)

    • Καλησπέρα σας, ναι όλα αυτά ισχύουν, βέβαια είναι κάτι πολύ σπάνιο σαν να λέμε κέρδισα το λαχείο..δεν είναι κάτι που συμβαίνει γενικά. Αυτός ο κίνδυνος ελοχεύει, αν οι σπόροι που θα χρησιμοποιήσετε δεν έχουν περάσει την επεξεργασία που πρέπει για να χρησιμοποιηθούν για φύτρα. Αλλά, έχετε κάνει φύτρα με σπόρους βιολογικούς που προορίζονται για βράσιμο. Αυτοί οι τελευταίοι δεν έχουν περάσει από επεξεργασία οπότε ναι μπορεί να κουβαλούν ένα μικροοργανισμό που αυτός θα αναπτυχθεί κατά τη δημιουργία φύτρων, ενώ αν ο σπόρος βράσει καταστρέφονται. Αν όμως αγοράσετε σπόρους για φύτρα έχουν περάσει όλα τα τεστ και δεν κουβαλούν μικροοργανισμούς, είναι ασφαλή. Απλά πιο ακριβά. Δεν βγαίνει η μεμβράνη, απλά πλένετε καλά τα φύτρα και όσοι φύγουν έφυγαν. Δεν δημιουργούν πρόβλημα.

  2. Φλώρα, καλή σου ημέρα,

    Το σεμινάριο των φύτρων είναι φανταστικό για 4 λόγους :

    1. συμπυκνωμένη γνώση και περιεκτικές πληροφορίες ώστε να υπάρχει σφαιρική και ουσιαστική γνώση για τα φύτρα.
    2. άμεση και ουσιαστική υποστήριξη εκ μέρους σου σε κάθε μου ερώτημα.
    3. μεγάλη ποικιλία φύτρων ώστε να μην χάνεται το ενδιαφέρον
    4. θεωρία που εφαρμόζεται πολύ εύκολα στην πράξη, ιδίως όταν ο χρόνος είναι περιορισμένος.

    Σε ευχαριστώ

    Φιλικά,

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.