Σεμινάριο Διατροφικής Αυτογνωσίας

vegan-diet-and-mental-function-picture-id1171639592

Εδώ μπορείτε να δείτε μια συνάντηση που είχα κάνει και εξηγώ περισσότερα πράγματα για το πως δουλεύει αυτό το σεμινάριο https://drive.google.com/file/d/1pYUirkW43459IH4XGasQSn4Bxtr5fJ2E/view?usp=share_link

Ένα σεμινάριο που απευθύνεται σε όλους, ανεξάρτητα από το τι διατροφή κάνουν.

Είναι κομμένο και ραμμένο ειδικά για αυτούς που δυσκολεύονται να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής. Για αυτούς που ξεκινούν πάντα … «από Δευτέρα» τις αλλαγές στον εαυτό τους και τη διατροφή τους και πριν κλείσει η Τετάρτη έχουν ξεχάσει τον αρχικό σκοπό και μένουν με την απογοήτευση. Και αποδέχονται τελικά να ζουν μια ζωή με ‘’άπιαστα’’ όνειρα και βουλιάζουν στην απογοήτευση σαν να είναι αναπαυτική πολυθρόνα..

Για αυτούς που, τελικά, μονίμως βρίσκονται αντιμέτωποι με τον εαυτό τους που είναι και το μεγάλο τους φρένο.

Αυτό το Σεμινάριο λοιπόν είναι για αυτούς που με εργαλείο τη διατροφή τους και τις συνήθειες τους θέλουν να προσεγγίσουν τον εαυτό τους, να τον γνωρίσουν, να τον αγαπήσουν και να τον ελευθερώσουν από ότι τους περιορίζει. Π.χ. αν κάποιος προσπαθεί να κόψει τα αναψυκτικά και δεν τα καταφέρνει, αποσυμβολίζουμε τα αναψυκτικά δηλαδή το τι σημαίνουν για αυτόν,  τι κρύβεται πίσω από εκεί, ώστε να μπορέσει να κάνει την αλλαγή του. Έτσι σταματάμε να κυνηγάμε χίμαιρες.. προσπαθώντας για το καλύτερο που όμως δεν μπορεί να έρθει αφού δεν γνωρίζουμε τι έχει ‘’κρύψει’’ ο εαυτός μας πίσω από το αναψυκτικό του παραδείγματός μας. Το διατροφικό μας μοντέλο δεν είναι τίποτε άλλο από το «αποτύπωμα» του ψυχισμού μας.

Επίσης είναι ένα σεμινάριο για γονείς που θα γαλουχήσουν τα παιδιά τους σε μια διατροφή, υλική, συναισθηματική, πνευματική και θα πρέπει να γνωρίζουν τι ”ταΐζουν” τα παιδιά τους.

Μαθαίνουμε τον τρόπο να το κάνουμε αυτό με διάφορες αποτελεσματικές τεχνικές. Αυτή είναι μια μέθοδος για αυτογνωσία που ανέπτυξα μετά από την πολυετή μου απασχόληση με τη διατροφή, τις τεχνικές και μεθόδους αυτογνωσίας καθώς και  την επαφή μου με πολύ κόσμο που ήθελε και θέλει κάτι καλύτερο.

Μαθαίνουμε να ”βλέπουμε” μέσα από την τροφή τον εαυτό μας, το περιβάλλον μας και κάθε τι που μας απασχολεί, θετικά ή αρνητικά.

Αν σας ενδιαφέρει, ακούστε το ηχητικό στην κορυφή της σελίδας.

Το σεμινάριο της Διατροφικής Αυτογνωσίας είναι δομημένο σε 3   κύριους  4μηνους κύκλους. Δεν υπάρχει δέσμευση να παρακολουθήσετε  όλους τους μήνες. Μπορείτε να σταματήσετε όποτε θέλετε.

Ο κάθε μήνας αποτελείται από 4 απογευματινά διάρκειας 2   1/2 ωρών μέσω skype.  Αν κάποια συνάντηση την χάσετε, παίρνετε το ηχητικό σε mp3.

Καινούργιοι κύκλοι θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο του 2023 καθώς και τον Ιανουάριο του 2024

Επίσης γίνονται και  ατομικές συνεδρίες Αυτογνωσιακής Συμβουλευτικής όλο το χρόνο. 

Επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες στο rawflora@gmail.com 

u89

Απάντηση