Σεμινάριο Διατροφικής Αυτογνωσίας

Αρχίζει Δευτέρα 19/11/2018   8-10μμ

Ένα σεμινάριο που απευθύνεται σε όλους, ανεξάρτητα από το τι διατροφή κάνουν.

Είναι ένα σεμινάριο κομμένο και ραμμένο ειδικά για αυτούς που δυσκολεύονται να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής. Για αυτούς που ξεκινούν πάντα … «από Δευτέρα» τις αλλαγές στον εαυτό τους και τη διατροφή τους και πριν κλείσει η Τετάρτη έχουν ξεχάσει τον αρχικό σκοπό και μένουν με την απογοήτευση. Και αποδέχονται τελικά να ζουν μια ζωή με ‘’άπιαστα’’ όνειρα.

Για αυτούς που, τελικά, μονίμως βρίσκονται αντιμέτωποι με τον εαυτό τους που είναι και το μεγάλο τους φρένο.

Αυτό το Σεμινάριο λοιπόν είναι για αυτούς που με εργαλείο τη διατροφή τους και τις συνήθειες τους θέλουν να προσεγγίσουν τον εαυτό τους, να τον γνωρίσουν, να τον αγαπήσουν και να τον ελευθερώσουν από ότι τους περιορίζει. Π.χ. αν κάποιος προσπαθεί να κόψει τα αναψυκτικά και δεν τα καταφέρνει, αποσυμβολίζουμε τα αναψυκτικά δηλαδή το τι σημαίνουν για αυτόν,  τι κρύβεται πίσω από εκεί, ώστε να μπορέσει να κάνει την αλλαγή του. Έτσι σταματάμε να κυνηγάμε χίμαιρες.. προσπαθώντας για το καλύτερο που όμως δεν μπορεί να έρθει αφού δεν γνωρίζουμε τι έχει ‘’κρύψει’’ ο εαυτός μας πίσω από το αναψυκτικό του παραδείγματός μας. Το διατροφικό μας μοντέλο δεν είναι τίποτε άλλο από το «αποτύπωμα» του ψυχισμού μας.

Μαθαίνουμε τον τρόπο να το κάνουμε αυτό με διάφορες αποτελεσματικές τεχνικές. Αυτή είναι μια μέθοδος για αυτογνωσία που ανέπτυξα μετά από την πολυετή μου απασχόληση με τη διατροφή και την επαφή μου με πολύ κόσμο που ήθελε και θέλει κάτι καλύτερο.

Αν σας ενδιαφέρει, στείλτε μου μήνυμα να σας στείλω ενημερωτική ομιλία που έχω κάνει επάνω σε αυτό το σεμινάριο ώστε να μπείτε στο πνεύμα και να δείτε αν είναι για εσάς.

Το σεμινάριο της Διατροφικής Αυτογνωσίας ξεκινάει μέσα στον Σεπτέμβριο του 2018 και είναι δομημένο σε 3   4μηνους κύκλους. Δεν υπάρχει δέσμευση να παρακολουθήσετε  όλους τους μήνες. Μπορείτε να σταματήσετε όποτε θέλετε.

Ο κάθε μήνας αποτελείται από 4 απογευματινά δίωρα μέσω skype. Επικοινωνήστε για τις ώρες στο παρακάτω mail.

Το κόστος 40ε το μήνα.
Για επικοινωνία στέλνετε μήνυμα στο rawflora@gmail.com

 

Basket-of-Vegetables

Advertisements