Τι είπαν όσοι έκαναν κάποιο πρόγραμμα

” Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία για όποιον αποφασίσει να αρχίσει την ωμοφαγία.Έχασα 3 κιλά και μπορεί ως παμφάγος να δυσκολεύτηκα λίγο αλλά στην πορεία ανακάλυψα πως είχα περισσότερη ενέργεια και γενικά το στομάχι μου ήταν πιο “ανάλαφρο” χωρίς να πεινάω, καθώς τα γεύματα ήταν χορταστικά. Επίσης, μου λύθηκαν πολλές απορίες για την χορτοφαγία-ωμοφαγία και σίγουρα θα συνεχίσω. Άλλωστε ποιος δε θέλει να είναι υγιής; Η καθημερινή επαφή (στο φόρουμ) με άλλα άτομα που έχουν τον ίδιο στόχο ήταν επίσης πολύ ενθαρρυντική και βοηθητική καθώς ο καθένας ανάλογα με την εμπειρία του έχει διαφορετικές απορίες από τις οποίες μαθαίνουμε και η Φλώρα ήταν πολύ γρήγορη στις απαντήσεις. Την ευχαριστώ πάρα πολύ και θα τα ξαναπούμε σε επόμενα σεμινάρια. Μαρία Ο.”

Είμαι ενθουσιασμένη, γιαυτό θα συνεχίσω με το 3μηνο πρόγραμμα. Πολλές φορές όταν “βλέπουμε” τέτοιες “ανακοινώσεις” δεν πιστεύουμε…..νομίζουμε ότι δεν είναι πραγματικά, γιαυτό είμαι λακωνική. Αν λοιπόν κάποιος δει αυτά που γράφονται και θέλει να ρωτήσει ο,τιδήποτε αφορά το πρόγραμμα και πως το “βίωσα” πραγματικά ας ζητήσει από την κ. Φλώρα Παπαδοπούλου το e-mail μου ή το τηλέφωνό μου.

Θα του απαντήσω με ειλικρίνεια.

Φλώρα πραγματικά σε ευχαριστώ.

Ρ.Ι.

Για σας, είμαι η Γ.Α 25 χρονών. Αποφάσισα να παρακολουθήσω το πρόγραμμα της αποτοξίνωσης για 28 ημέρες αν και είχα ενδοιασμούς αν θα τα κατάφερνα, αν θα μου άρεσε..όπως όλοι νομίζω. Τελικά το έκανα και είμαι ευτυχισμένη!διότι τα κατάφερα!έχασα τα 4 κιλά που ήθελα!νοιώθω πολύ ενέργεια παρά την κατάσταση στο περιβάλλον μου καταλάβατε τι εννοώ..και δεν μετάνιωσα λεπτό. ¨ όλοι με ρωτάνε τι κάνω και είμαι μέσα στη χαρά.. αλλά δεν λέω γιατί άμα πω θα με αρχίσουνε.. είσαι τρελή.. κ.λπ εγώ πάντως βρήκα για τον εαυτό μου βρήκα ένα τρόπο διατροφής που να μου δίνει χαρά και να με κάνει να νοιώθω καλά! Ευχαριστώ πάρα πολύ τη Φλώρα που με πολύ υπομονή απαντούσε σε κάθε ερώτηση μου και πολλές φορές με πολλούς τρόπους με άρθρα, φωτογραφίες.  Γ.Α

  •  Αγαπητή Φλώρα, Θέλω να εκφράσω την χαρά μου και τα συναισθήματα που με πλημύρισαν μέσα σε αυτό το 3ήμερο σεμινάριο! Ήταν μια αποκάλυψη για εμένα ήταν πέρα από κάθε προσδοκία δεν φανταζόμουνα όταν έκλεινα θέση ότι επρόκειτο για κάτι τόσο δυνατό σε πολλούς τομείς. Η αλήθεια είναι ότι σε όλους δίνεις με τον τρόπο σου μια ώθηση προς κάτι καλύτερο! Συγχαρητήρια για αυτό που κάνεις και προσφέρεις τόσο πολύτιμες πληροφορίες ακούραστα. Σε ευχαριστώ από καρδιάς! Έλλη Τηνιακού. Αθήνα.
  •   Καλή μου Φλώρα, Τι να πω απλά τέλειο! Απερίγραπτο, ζουμερό με κέφι και μεράκι περνάς την πληροφορία, θέλω μήνες για να εξαντλήσω τα όσα έμαθα. Το φαγητό αναπάντεχα πεντανόστιμο! Μας άνοιξες μια πόρτα σε έναν άλλο γευστικό και ταυτόχρονα υγιεινό τρόπο θρέψης. Να είσαι καλά να μας φωτίζεις! Μαρία Κανελλοπούλου. Πάτρα.
  •  Κυρία Φλώρα, θέλω να σας ευχαριστήσω για τα ωραία πράγματα που μας μάθατε εμένα και της αδελφής μου. Πραγματικά ντρέπομαι που είχα ενδοιασμούς να δεσμευτώ για 3 ολόκληρες μέρες να κάνω το σεμινάριο και σας κούρασα. Ευτυχώς που ήρθαμε, είχατε δίκιο όταν μου είπατε ότι μόνη μου θα κάνω πολύ χρόνο για να μπω σωστά σε αυτή τη διατροφή, είναι τόσα πολλά αυτά που χρειάζεται να ξέρουμε.  Πιστεύω ότι με τις γνώσεις που μας δώσατε θα γίνουμε ‘’αστέρια’’ σε πολύ λίγο χρόνο. Ευχαριστούμε και πάλι. Γεωργία και Αναστασία Νικολάου.  Λάρισα.
  •  Κορίτσι μου, Φλώρα μου τι να πω.. μόνο τα καλύτερα έχω! Πραγματικά το σεμινάριο σου αξίζει πολλά!!! Χαίρομαι που σε γνώρισα πρώτα από όλα γιατί είχα ακούσει πολλά για σένα και ύστερα για το σεμινάριο το οποίο το περίμενα πως και πώς να γίνει. Τα φαγητά τέλεια, νόστιμα και ιδιαίτερα εμφανίσιμα. Για να πω την αλήθεια μου είχα ένα άγχος για το αν θα τρώγονται και αν θα μπορώ να μπω σε αυτή τη διατροφή. Όμως η εμπειρία σου και η εφευρετικότητά σου κάνει πραγματικά θαύματα! Με τόσα πολλά που έμαθα και με το βιβλίο σου είμαι πανέτοιμη. Ευχαριστώ πολύ για την εμπειρία. Άννα-Μαρία Μαυρογιαννάκη. Κρήτη.
  •  Αγαπητή κυρία Φλώρα, Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το τόσο όμορφο, πλούσιο σε γεύση, εικόνα και εμπειρία 3ήμερο που μας προσφέρατε! Μοναδικό! Κλημεντίνη Γερασιμάτου. Κεφαλονιά.
  • Κυρία Φλώρα, Μου άρεσε πάρα πολύ το σεμινάριο και κυρίως η παρουσίαση με τους σπόρους και τα βλαστάρια τα οποία τα έβλεπα ‘βουνό’ και τώρα τα βλέπω παιχνίδι! Να είστε καλά. Αναστάσης Χαραλάμπους. Αθήνα.
  • Αγαπημένη μου Φλώρα, καλημέρα!!! Ήλθα δειλά δειλά να κάνω το πρώτο σεμινάριο της ωμοφαγίας, μόνο για να πάρω μια ιδέα τι είναι η ωμοφαγία  ώστε να με βοηθήσει στο να ανοίξω ένα juice bar, όπως ήθελα τότε να κάνω. Τελικά, μετά από διαδρομή ενός χρόνου, έχω κάνει όλα τα σεμινάρια, έχω γίνει πλήρως ωμοφάγος, και νοιώθω μια υπέρτατη ευγνωμοσύνη, όχι μόνον σε σένα, την Φλώρα ως Δασκάλα, αλλά και ως Άνθρωπος. Στο σωματικό επίπεδο «έφυγαν» περίπου 20 κιλά, έγινα ανάλαφρη και ζωντανή, ευλύγιστη και πιο συνειδητή. Σε άλλα επίπεδα, νοιώθω ένας πιο θετικός άνθρωπος, γελαστός, με αισιοδοξία και βλέποντας το ποτήρι της ζωής «μισογεμάτο». Σε πρακτικό επίπεδο μείωσα τις ώρες μου στην λάντζα και τις επένδυσα  σε δημιουργικές παρασκευές καταπληκτικών εδεσμάτων, οπτικά και γευστικά πολύ καλύτερα από την παραδοσιακή μαγειρική. Τώρα, νοιώθω σαν η ζωή να είναι στον έλεγχό μου, και είναι απίστευτο το πόση αυτοπεποίθηση και δύναμη ψυχική και πνευματική αναπτύχθηκε, μέσα από την αλλαγή της διατροφής. Και θα ήθελα να σημειώσω εδώ, ότι πριν την ωμοφαγία ήμουν για 16 χρόνια χορτοφάγος. Αναρωτιέμαι, αν κάποιος κρεοφάγος γίνει ωμοφάγος, πόσα πράγματα θα αλλάξουν στην ζωή του;;;;;;;
  • Φλώρα,, σε ευχαριστώ πολύ! Σου το έχω ξαναπεί, είσαι ένας Φάρος, φωτεινός που καθοδηγείς ψυχές προς το φως, και το έργο σου είναι Θεάρεστο. Δεν είναι μόνον οι ωμοφαγικές και διατροφικές πληροφορίες που δίνεις [ και στις οποίες είσαι πάρα πολύ ενημερωμένη και κατατοπισμένη] αλλά το ήθος, η ανωτερότητα, το κύρος που προσδίδεις σε αυτό που εκπροσωπείς, η επιστημονικότητα, και κυρίως η Πνευματικότητα. Σε καμαρώνω επίσης, γιατί η δημοσιότητα δεν σε άγγιξε. Θεωρώ πως η Ωμοφαγία στην Ελλάδα βρήκε τον ιδανικό άνθρωπο να την εκπροσωπήσει, και με τον καλύτερο τρόπο!!!! Αναστασία Σαρτζετάκη. Χανιά Κρήτης.
  • Εντυπωσιάστηκα από την παρουσίαση και την γεύση των ωμοφαγικών πιάτων. Μπορείς να φας οτιδήποτε αμαγείρευτο χωρίς να σου λείπει η γεύση και να αισθάνεσαι υγιής. Θανάσης Φραντζής.
  • Ένα πολύ όμορφο Σεμινάριο με υπευθυνότητα και ποιότητα. Αγαπητή Φλώρα με τον τρόπο σου τον ωραίο με μύησες στην ωμοφαγία και στην κατανόηση και αποδοχή του εσωτερικού μου εαυτού και των άλλων που δεν κάνουν ωμοφαγία. Ευελπιστώ σε παραπάνω συνεργασία και διάδοση της ωμοφαγίας. Να είσαι πάντα καλά και να έχεις την διάθεση να μεταδίδεις αυτό που πιστεύεις. Σε ευχαριστώ και σου είμαι ευγνώμων. Φιλία Χ.
  • Συγχαρητήρια για τις πεντανόστιμες ωμοφαγικές συνταγές που δίνουν πολύ ενέργεια γιατί είναι ζωντανές τροφές και συγχρόνως αισθάνεσαι και φαίνεσαι πάρα πολύ νεώτερος από ανθρώπους που είναι της ίδιας ηλικίας και τρέφονται με μαγειρεμένες τροφές. Ν.Χ.
  • A very well put together course, that is informative and creative. Flora is patient and has a passion to make sure everyone fully understands. It is a wonderfull experience to taste and learn at the same time from an expert. I would recommend the course to anyone interested in what they are eating and in their health. (actually to anyone). Sandie Staikou

Είμαι η Ε.Λ.55 χρονών. Για 4 χρόνια καλλιεργούσα  ένα περιβόλι κοντά στο Σούνιο όπου με ενθουσίασε το να μπορώ να τρώω ΟΛΟΦΡΕΣΚΑ μαρούλια, πιπεριές  και απ’ όλα. Με κάτι φίλους βαλθήκαμε να δοκιμάζουμε ωμοφαγικές συνταγές.. Τελικά αραίωσα πάρα πολύ τα κρεατικά παρόλο που τα μαγειρεύω για το γιό μου και για φίλους .Το μποστάνι ήταν μια μαγική εμπειρία. Εύχομαι αρκετά γρήγορα στο μέλλον, ίσως και με φίλους μαζί να το ξαναβάλω μπρος. Πριν ενάμιση χρόνο αποφάσισα ότι θα προσπαθούσα να είμαι ακόμη πιο “φυσική”, κοντά στη φύση γενικότερα σαν τρόπο ζωής κι ας ζω ακόμα εξ ανάγκης στην πόλη.   Μου φαινόταν λοιπόν δύσκολο αλλά επιθυμούσα να είμαι πιο δυνατή και πίστευα πως η ωμοφαγία θα μου έδινε την παραπάνω ενέργεια και ισορροπία που επιδιώκω για να μένω δραστήρια, με πολλών ειδών ενδιαφέροντα, αισιόδοξη συνειδητή και συνεπής στα πιστεύω μου γενικά.   Το πρόγραμμα αποτοξίνωσης της Φλώρας Παπαδοπούλου ήρθε την κατάλληλη στιγμή για να εδραιώσω την επιθυμία μου να δοκιμάσω να γίνω ωμοφάγος χωρίς να κινδυνεύω από ελλείψεις πρωτεϊνών κλπ στον οργανισμό μου. Μπορώ να πω , τώρα που διανύουμε την 4η βδομάδα του προγράμματος πως επωφελήθηκα πάρα πολύ απ’ αυτό με πολλούς τρόπους. Πρακτικά γιατί οι οδηγίες είναι απόλυτα ξεκάθαρες και η εκτέλεσή όλων ιδιαίτερα απλή! .Οι συνταγές είναι πολύ νόστιμες και η εμπιστοσύνη που μου ενέπνευσε η Φλώρα Παπαδοπούλου δίνει ένα σημαντικό αίσθημα ασφάλειας. Επιπλέον όμως η βοήθεια και η στήριξη της ομάδας έπαιξε έναν καταπληκτικό διακριτικό αλλά και αποτελεσματικό ρόλο για να μην οπισθοδρομήσω ακόμα και όταν έβρισκα δυσκολίες. Αυτός ο μήνας στη δουλειά μου ήταν πολύ φορτωμένος και όπως όλοι μας είχα και πολλούς λόγους να έχω στρες. Οπότε είμαι περήφανη που αντίθετα από προηγούμενες αντίστοιχες περιόδους, αντί να τρώω άστατα και να πίνω συνέχεια καφέδες βελτίωσα τη διατροφή μου, επικεντρώθηκα σε κάτι πολύ όμορφο και θετικό και νοιώθω ανέλπιστα να λάμπω!! Η αυτοπεποίθησή μου αυξήθηκε γενικά όπως και η καλή μου διάθεση. Συνεχίζω με αποφασιστικότητα κάποιες δύσκολες δουλειές .Ξανάρχισα και το χορό που λατρεύω. Έχασα 2 κιλά και όλη την κυτταρίτιδα αλλά μάλλον στρογγύλεψα!    Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν στην καθοδηγήτριά μας. Θαύμασα  το πνεύμα σεβασμού, το ήθος της και το παράδειγμά της. Κι ένα μεγάλο ευχαριστώ για το διακριτικό αλλά σημαντικό μοίρασμα με την ομάδα. Καλή συνέχεια σε όλους σας, σε όλους μας.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Τι είπαν όσοι έκαναν κάποιο πρόγραμμα

  1. Ρεγγίνα Χατζημηνά

    Παρακολούθησα όλα τα σεμινάρια τα ωμοφαγίας. Ξεκίνησα να θέλω να μάθω πως φτιάχνεται το φυτικό τυρί, αλλά με μεγάλη έκπληξη διαπίστωσα, ότι δεν ήταν απλά ένα σεμινάριο που δίνει συνταγές ωμοφαγίας. Τα σεμινάρια της ωμοφαγίας είχαν μεγάλο βάθος! Η Φλώρα εκπαίδευε τους ενδιαφερόμενους να προστατεύουν την σωματική και ψυχική τους υγεία. Σε κάθε δικτυακή συνάντηση η Φλώρα πρόσφερε αμέτρητες και ωφέλιμες πληροφορίες, τις οποίες κατέγραφα εντυπωσιασμένη. Με περίσσεια αγάπη και κατανόηση η Φλώρα απαντούσε σε όλες μας τις ερωτήσεις με υπομονή. Χάρις στη Φλώρα έμαθα να είμαι προσεκτική και εστιασμένη στη διατροφή μου. Η ωμοφαγία μου έδωσε σωματική και ψυχική ζωντάνια και ισορροπία.
    Θεωρώ, ότι το σπουδαιότερο ήταν, ότι η Φλώρα συνέβαλε να αναβαθμίσει την συνειδητότητα των μαθητών της. Πράγματι διαπίστωσα, ότι η ωμοφαγία συμβάλλει δραστικά στην εξέλιξη όποιου αποφασίσει να την εφαρμόσει σταθερά και καθημερινά.
    Φλώρα σου είμαι από καρδιάς ευγνώμων. Ο Θεός να σ’ έχει πάντα καλά, ώστε να συνεχίζεις να βοηθάς όλους μας να γίνουμε καλύτεροι με σεβασμό προς όλα τα πλάσματα του πλανήτη μας.
    Ρεγγίνα από Αθήνα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.