

Τα <τυριά> αυτά γίνονται με ζύμωση, κυρίως για αξεπέραστη γεύση.
Ότι ζύμωση γνωρίζετε σε <τυρί> καρπών να κάνετε, το φτιάχνετε και στη συνέχεια για 8-10 ώρες σε αφυγραντή στους 118 βαθμούς Φαρενάιτ.
Γίνονται πολύ καλά έως εθιστικά θα έλεγα..
Αν δεν γνωρίζετε από ζυμώσεις καρπών μπορείτε να παρακολουθήσετε το ομώνυμο σεμινάριο όπου μπορείτε να μάθετε όλων των ειδών τις ζυμώσεις.
Αν θα θέλατε κάτι να μάθετε αλλά όχι να εμβαθύνετε μπορείτε να μάθετε τη βασική ζύμωση εδώ
Τα <τυριά> αυτά, συνοδεύονται πολύ ωραία, με κρακεράκια από αφυγραντή αλλά και με συμβατικά παξιμάδια και ψωμί για όσους τρώνε και μαγειρεμένα.