Από την Κρεοφαγία στην αποκλειστική Χορτοφαγία

              

                      Χωρίς ζωικά προϊόντα

Μενού- Καθοδήγηση – Εκπαίδευση

       

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Το καθημερινό μενού 4ων εβδομάδων (συνταγές για 3 γεύματα (μαγειρεμένα) συν γλυκά και δεκατιανά με φωτογραφίες.  Δοκιμασμένες χορτοφαγικές συνταγές. Πλήρη γεύματα και εύκολα στην παρασκευή.
  • 4 εβδομαδιαίες λίστες για τα υλικά που θα χρειαστείτε για να μην πελαγώσετε.
  • Υποστήριξη καθημερινά μέσω ιδιωτικού φόρουμ, ανταλλαγή πληροφοριών και  ενθάρρυνση.
  • Όλη η θεωρία που είναι απαραίτητη για τον επίδοξο νέο χορτοφάγο τα ναι και τα όχι της χορτοφαγίας με βάση την υγιεινή διατροφή.

Σε ποιους απευθύνεται.

  • Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε όλους τους ενήλικες, που αποφάσισαν να αλλάξουν την διατροφή τους και από την κρεοφαγία να πάνε στην χορτοφαγία αλλά δεν ξέρουν πώς να το κάνουν και δεν έχουν χρόνο να διαθέσουν για να το ψάξουν.
  • Για αυτούς που θέλουν να κάνουν εύκολα την μετάβαση με κάποιον να τους καθοδηγεί σε καθημερινή βάση βήμα-βήμα.
  • Να ενημερωθούν εύκολα και γρήγορα για το πώς θα πάρουν από μια χορτοφαγική διατροφή όλα τα απαραίτητα συστατικά που μέχρι τώρα τα έπαιρναν από το κρέας και τα γαλακτοκομικά.

Μήπως έχετε προβλήματα όπως:

Δυσανεξία στη γλουτένη, στα γαλακτοκομικά, Περιττά κιλά, πονοκεφάλους, ημικρανίες, θαμπό δέρμα, δυσκοιλιότητα, χρόνια απογοήτευση, χαμηλή ενέργεια, νοιώθετε κόπωση, ακμή που επιμένει, δερματικά προβλήματα, ζαλάδες, ανακατωσούρες, προβλήματα προσαρμογής στις εναλλαγές της θερμοκρασίας, κ.α.

Μήπως συνηθίζετε να τρώτε γαλακτοκομικά, κρεατικά, τηγανιτά, μπισκότα, παγωτά, σοκολάτες, γρήγορο φαγητό σε γενικές γραμμές, πολύ αλάτι, ζάχαρη, ασπαρτάμη, αλκοόλ, για να αναφέρω μερικά..

Θέλετε να αλλάξετε τη ζωή σας; χωρίς να σας λείψει τίποτα ούτε σε γεύση ούτε σε θρέψη;

Θέλετε να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας;

Θέλετε να βελτιώσετε την εσωτερική σας κατάσταση και την εξωτερική σας εμφάνιση;

Αν ναι, σας δίνεται η ευκαιρία για ένα μήνα να ακολουθήσετε διαδικτυακά και να ξεκινήσετε τη διαδρομή σας στην χορτοφαγική διατροφή με τον πιο εύκολο τρόπο.

Είναι αποδεδειγμένο ότι οι άνθρωποι που ακολουθούν ομαδικά ένα πρόγραμμα έχουν αυξημένα ποσοστά επιτυχίας.

Θα αναζωογονηθείτε, θα αποτοξινωθείτε, θα γαληνέψετε μια και η χορτοφαγία ειδικά όταν είναι ισορροπημένη φέρνει ηρεμία και γαλήνη. Και όλα αυτά μέσα από την άνεση του σπιτιού σας και με τον πιο εύκολο, γευστικό και οικονομικό τρόπο!

Χωρίς συμπληρώματα, φάρμακα ή τεχνητούς τρόπους απλά και μόνο με το φαγητό σας!

Θα γνωριστείτε με ανθρώπους που έχουν ακριβώς τα ίδια θέματα να λύσουν.

Το κόστος είναι 45ε για ένα μήνα.

Μπορείτε να πληρώσετε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (στείλτε μαιλ για να σας στείλουμε τον τραπεζικό λογαριασμό) ή με paypal στο rawflora@gmail.com

Απάντηση