Ντομάτες γεμιστές

Συσκευές, moulti

Υλικά

2 μέτριες ντομάτες

3-4 ελιές

για γαρνιτούρα λίγο άνηθο

2-3 φύλλα σαλάτας

Υλικά γέμισης
1 φλιτζάνι αμύγδαλα τα οποία
θα τα μουλιάσετε από το βράδυ και με ένα μαχαιράκι θα τα καθαρίσετε το πρωί
2 σκελίδια σκόρδο
1 φλιτζανάκι του καφέ λάδι
1 μικρό αγγουράκι
Λίγη καυτερή πιπεριά η πιπέρι
Λίγο άνηθο
2 κουταλιές της σούπας μηλόξυδο
Αλάτι
½ φλιτζανάκι νερό

Παρασκευή
Βάζετε στο multi η στο μπλέντερ τα αμύγδαλα και τα χτυπάτε μέχρι να λειώσουν τελείως στη συνέχεια προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά της γέμισης εκτός από το αγγούρι, τα χτυπάτε μέχρι να γίνουν μια κρέμα. Τρίβετε το αγγουράκι και το σφίγγετε
πολύ καλά να στραγγίσει όσο γίνεται πιο πολύ, στη συνέχεια το προσθέτετε στο μίγμα και ανακατεύετε με ένα κουτάλι. Δοκιμάζετε να δείτε μήπως θέλει λίγο αλάτι ακόμα ή κάτι και είναι έτοιμο.
Αδειάζετε τις ντομάτες όπως κάνουμε για γεμιστά και τις γεμίζετε με την κρέμα τις γαρνίρετε και είστε έτοιμοι!
Ανακαλύψτε τη μαγεία των ωμών φαγητών για υγεία,ομορφιά και ζωντάνια!