Υγεία η ολοκληρωτική αρμονία

Η υγεία είναι η ολοκληρωτική αρμονία του σώματος του μυαλού και του πνεύματος.

Όταν επιτρέψουμε στον εαυτό μας να επιστρέψει στην πραγματική τροφή της φύσης με το να καταναλώνουμε φρέσκιες τροφές του επιτρέπουμε να ακολουθήσει το μονοπάτι της αρμονίας.

Χωρίς περεταίρω προσπάθεια. Συνήθως το μυαλό και το πνεύμα ακολουθεί διότι το φρένο τους είναι το σώμα.

Κάθε ένας από εμάς μπορεί την κάθε στιγμή να καλλιεργεί τη συνήθεια της φροντίδας του εαυτού του. Πιστεύω ότι είναι μια συνήθεια όπως όλες οι άλλες.

Δεν είναι κανένα μυστήριο. Μπορεί να ξεκινήσει σαν ένα μονοπάτι αυτογνωσίας. ΄Οσο περισσότερο το καλλιεργούμε τόσο περισσότερο δυναμώνει. Και μέρα με τη μέρα μας κάνει υγιέστερους και δυνατότερους.

Από τη στιγμή που γεννιόμαστε αρχίζουμε να καταγράφουμε τις αρχές, τις πεποιθήσεις και τις συνήθειες των δικών μας ανθρώπων. Μέσα από τις συμπεριφορές τους και τις πράξεις τους.

1, Μαθαίνουμε πώς να εκφραζόμαστε ή να μην εκφραζόμαστε.

2. Πώς να διαχειριζόμαστε μια διαφωνία.

3. Πώς να συμπεριφερόμαστε σε αυτούς που διαφέρουν από εμάς.

4. Πώς να δίνουμε στοργή και αγάπη.

5. Θέματα πνευματικά και θρησκευτικά.

6. Πώς να γιορτάζουμε.

7. Πώς να μεγαλώνουμε παιδιά.

8. Πώς να σκεπτόμαστε.

9. Πώς να βλέπουμε τις γυναίκες και τους άνδρες τους φίλους μας.

10. Πως, τι και πότε να τρώμε.

Και πάρα πολλά άλλα.

Υιοθετώντας τις συμπεριφορές και τις αξίες των άλλων χάνουμε τον εαυτό μας, τα όνειρά μας αυτό είναι και το πρώτο ενεργειακό μας κέντρο ή αλλιώς (1st Chakra) που κατά κανόνα οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μπλοκαρισμένο.

Για να ενηλικιωθούμε λοιπόν θα πρέπει να επανεξετάσουμε όλα τα προηγούμενα ώστε να κάνουμε ένα ξεκαθάρισμα και να κρατήσουμε αυτά που είναι δικά μας. Μόνο τότε θα είμαστε σε θέση να ζήσουμε τη ζωή τη δική μας αυτή για την οποία γεννηθήκαμε.

Εάν δεν το κάνουμε τότε το τίμημα να ζούμε τις ζωές των άλλων είναι πολύ μεγάλο, διότι είναι σαν να έχουμε εγκαταλείψει τη δύναμή μας έξω από εμάς και αυτό οδηγεί σε διαδοχικές αποτυχίες σε όλους τους τομείς που μας αφορούν ή ημίμετρα.

Απάντηση