Σεμινάριο Ζύμωσης Λαχανικών διαδικτυακό

Η τέχνη της Υγιεινής Διατροφής

φγηφτ

Ημερομηνίες  24/4/2017  και  18/9/2017

Το σεμινάριο αυτό γίνεται αποκλειστικά δυο φορές τον χρόνο ομαδικά.

Σε αυτό το σεμινάριο μαθαίνετε:

  • Τα οφέλη της ζύμωσης λαχανικών
  • Τρόπους παρασκευής και συντήρησης
  • Σκεύη
  • Λαχανικά και φρούτα που μπορούμε να τα βάλουμε σε ζύμωση και τις ιδιαιτερότητες τους
  • Συντήρηση τροφών με την μέθοδο της ζύμωσης για μέχρι και 1 χρόνο
  • Τρόπους ένταξης τους στην καθημερινή μας διατροφή
  • Συνταγές

Υποστήριξη:

  • Σκάιπ 1 ώρα την εβδομάδα
  • Φόρουμ σε καθημερινή βάση για ερωτήσεις – απαντήσεις

Διάρκεια 12 εβδομάδες

Κόστος 60ε το μήνα ή 150ε αν εξοφληθούν και οι 3 μήνες μαζί. Όσοι έχουν κάνει κάποιο από τα σεμινάρια μου έχουν έκπτωση και οι 3 μήνες είναι 150ε πληρώνοντας μήνα μήνα και 135ε αν πληρώσουν όλο το ποσό εφ’άπαξ.

Κάνετε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Για δήλωση ενδιαφέροντος στέλνετε μαιλ στο rawflora@gmail.com

Παίρνετε:

  • Την ύλη του σεμιναρίου σε ηλεκτρονική μορφή pdf
  • 10 βίντεο με τις τεχνικές που θα χρησιμοποιήσουμε
  • Καθώς και ένα συνταγολόγιο με νόστιμες και ιδιαίτερες συνταγές (εικονογραφημένο)

Απευθύνεται:

Σε όλους ανεξαιρέτως ότι διατροφή και αν ακολουθούν. Συμβατικές δίαιτες ή είναι χορτοφάγοι ή βήγκαν, ωμοφάγοι κλπ

Λίγα λόγια για τα λαχανικά που είναι αποτέλεσμα ζύμωσης φφ

Τα τρόφιμα που έχουν υποστεί ζύμωση ωφελούν:

  • Στην καλή λειτουργία του πεπτικού
  • Στη δυσκοιλιότητα
  • Στην επιθυμία για φαγητά που δεν ωφελούν και ρίχνουν το ανοσοποιητικό
  • Σε περίπτωση τροφικής δηλητηρίασης
  • Γινόμαστε ανθεκτικοί στους ιούς και τις μολύνσεις
  • Αποκατάσταση της χλωρίδας του εντέρου
  • Στην ψωρίαση κ.α.

Και μια διευκρίνηση: Άλλο τα ζυμωμένα λαχανικά και άλλο οι πίκλες. Οι πίκλες είναι βρασμένα λαχανικά ενώ τα ζυμωμένα είναι ωμά με αποτέλεσμα να μην χάνουν την θρεπτικότητα τους στο ελάχιστο.

Είναι δε κατάλληλα για ανθρώπους που έχουν πρόβλημα ζαχάρου.

Είναι υπερτροφές που δημιουργούν τα φιλικά βακτήρια. Στις Ασιατικές χώρες όπου τα ζυμωμένα λαχανικά είναι παράδοση, τα χρησιμοποιούν για την περίπτωση που αρρωστήσουν για να γίνουν γρήγορα καλά.

Με τη ζύμωση ελευθερώνουμε καινούργιες μυρωδιές και μοναδικές γεύσεις εκτός του ότι οι ζυμώσεις δημιουργούν μια πολύ δυνατή τροφή και το κυριότερο έτοιμη στο ψυγείο μας.

Είναι πάρα πολύ πρακτικό το ότι έχουμε όλο το χρόνο έτοιμο »ζωντανό»φαγητό και τόσο υγιεινό.

 

Advertisements
This entry was posted in Υγεία and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

5 απαντήσεις στο Σεμινάριο Ζύμωσης Λαχανικών διαδικτυακό

  1. Παράθεμα: Είναι η φυτοφαγική κετονική διατροφή εφικτή; – My Big Fat Keto Life

  2. Πρώτη φορά ακούω για τα ζυμωμένα λαχανικά και φρούτα και αν μη τι άλλο είναι φανταστική πληροφορία.

    Το γεγονός ότι δεν χάνουν τα θρεπτικά τους συστατικά σε συνδυασμό με το ότι ενισχύεται η γεύση τους ενώ παράλληλα μπορώ να έχω έτοιμες μερίδες φαγητού στο ψυγείο, αποτελούν εξαιρετικά πλεονεκτήματα.

    Σίγουρα αυτό το σεμινάριο θα το παρακολουθήσω με την πρώτη ευκαιρία

    • Καλημέρα Γιάννη, όχι μόνο δεν χάνουν τα θρεπτικά τους συστατικά αλλά ενισχύονται κιόλας με φυσικά προβιοτικά!
      Αυτά είναι ένα πραγματικό γιατρικό στην κουζίνα μας!
      Νοιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για αυτά κάθε φορά που βάζω να φάω. Τους οφείλω την καλή φυσική κατάσταση μου καθώς και την ευεξία που νοιώθω κάθε πρωί που ξεκινάω την ημέρα μου!

  3. Ο/Η maria peppa λέει:

    καλημερα σας.με ενδιαφερει το σεμηναριο αλλα μηπως μπορειτε να μου πειτε ποιες μερες θα γιονεται?ευχαριστω

    • Καλημέρα, την ύλη του σεμιναρίου και την πρόσβαση στα βίντεο τα παίρνετε με μαιλ και κάθε Δευτέρα στις 7.30-8.30μμ κάνουμε τη συνάντηση μέσω σκάιπ.
      Εκεί ουσιαστικά γίνεται η ανάλυση του μαθήματος της κάθε εβδομάδος καθώς και ερωτήσεις απαντήσεις. Αν κάποιος δεν μπορεί αυτή την ημέρα και ώρα παίρνει το ηχητικό σε mp3.
      Παράλληλα λειτουργεί σε καθημερινή βάση ιδιωτικό φόρουμ για τις ερωτήσεις απαντήσεις.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s