Ωμό δεν σημαίνει απαραίτητα παγωμένο

Πως μπορείτε να φάτε μια ζεστή αλλά ωμοφαγική σούπα ή κάποιο φαγητό ωμό εκτός της σαλάτας.   ΣΟΥΠΑ-ΜΟΥΦΑ

Βράζετε νερό στο βραστήρα και γεμίζετε με αυτό το πιάτο το μπωλ ή την κούπα που θα σερβίρετε τη σούπα σας. Φτιάχνετε τη σούπα σας στο μπλέντερ με ζεστό νερό τόσο που ίσα ίσα το αντέχει η γλώσσα σας.  Στη συνέχεια αδειάζετε το μπωλ σας από το καυτό νερό και σερβίρετε τη σούπα σας.     Οπότε έχετε μια ζεστή σούπα αλλά ωμοφαγική.

Για οποιοδήποτε άλλο φαγητό φτιάξετε μπορείτε να το κρατήσετε ζεστό ή σε αφυγραντήρα ή σε μπαιν μαρί.

Τα υλικά για τις σαλάτες απλά δεν θα είναι απευθείας από το ψυγείο για να μην παγώσει το στομάχι σας αλλά θερμοκρασία δωματίου.

Επίσης τώρα το χειμώνα βοηθάει πολύ στο ζεστό περιβάλλον του σώματος μας να πίνουμε ζεστά ροφήματα από βότανα. Καθώς και τα  καρυκεύματα μας ζεσταίνουν κυρίως αυτά που έχουν έντονα χρώματα.

2 σκέψεις σχετικά με το “Ωμό δεν σημαίνει απαραίτητα παγωμένο

  1. Αλεξάνδρα Τρ.

    Μπράβο, Φλώρα, γιατί το είχα απορία.
    Μήπως υπάρχει και καμιά ιδέα για το γάλα αμυγδάλου; Ενώ το έπινα στάνταρ για πρωινό, τώρα τελευταία αρχίζει και μου κακοφαίνεται κρύο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.