Ενημέρωση δραστηριοτήτων

Στις 20/2/2023 ημέρα Δευτέρα και στις 8-10μμ ξεκινάει καινούργιος κύκλος του Σεμιναρίου Διατροφικής Αυτογνωσίας.

Είναι ένα καθαρά αυτογνωσιακό σεμινάριο που αφετηρία του έχει τις διατροφικές μας συνήθειες, κυρίως εκείνες από τις οποίες δεν μπορούμε να ξεφύγουμε και οι οποίες είναι συνυφασμένες με την πρώτη στιγμή της ζωής μας έως σήμερα.

Μέσα από αυτές, αντλούμε πάρα πολλές πληροφορίες, ώστε με διάφορες τεχνικές που μαθαίνουμε, να μπορέσουμε να ελευθερώσουμε τη χαρά από μέσα μας και σαν αποτέλεσμα να έχουμε και μια καλύτερη διατροφή. Που θα μας προσφέρει, χαρά, ηρεμία, υγεία και ενέργεια.

Διότι η διατροφή που επιλέγουμε είναι αποτέλεσμα της ψυχικής μας κατάστασης και των εσωτερικών μας συγκρούσεων.

Εδώ σας βάζω το λινκ από συνάντηση ενημερωτική για αυτό το σεμινάριο που έκανα πέρσι να δείτε αν είναι κάτι που σας ενδιαφέρει.

https://drive.google.com/file/d/1pYUirkW43459IH4XGasQSn4Bxtr5fJ2E/view?usp=share_link

Επίσης ένα καινούργιο που γίνεται φέτος είναι ο διατροφικός σας τύπος αλλά και οι τάσεις ασθενειών αλλά και οι κατάλληλες τροφές για εσάς μέσω της αστρολογίας. Ως γνωστόν κάτι που κάποιον τον ωφελεί κάποιον άλλον τον πειράζει. Αυτό συμβαίνει διότι ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός συνδυασμός.

Με την εύρεση του διατροφικού σας τύπου και των τροφών που χρειάζεστε θα ξέρετε πάντα τι σας ταιριάζει.

Όπως η χρωματολογία και τα τεστ της μας δείχνουν ποια χρώματα μας ταιριάζουν και όταν τα χρησιμοποιούμε λάμπουμε και όλοι μας λένε πως μας πηγαίνουν αυτά τα χρώματα.

Επίσης τα σεμινάρια της Χορτοφαγικής ωμοφαγίας, φύτρων, βλασταριών καθώς και ζύμωση λαχανικών και γαλακτοκομικών από καρπούς είναι όλα διαδικτυακά και μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στο δικό σας χρόνο.

Αν ενδιαφέρεστε για κάποιο από τα παραπάνω σεμινάρια παρακαλώ στείλτε μου μήνυμα στο rawflora@gmail.com

Απάντηση