4ήμερο Σεμινάριο Χορτοφαγικής Ωμοφαγίας 2016

 

2428

Διάρκεια: 4 ημέρες

Ημερομ:    17,18,19,20 Ιουνίου 2016

Τόπος: Χωριό Ασπροποτάμου στο Νομό Θεσσαλίας

Κόστος: 290ε

Περιλαμβάνει:

  1. Διαμονή σε σπίτι διώροφο πάνω από το ποτάμι μέσα στα έλατα (μαγευτικό και ήσυχο τοπίο).
  2. Φαγητό ωμοφαγικό 4 γεύματα (θα είναι μπουφές) πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό, γλυκό.
  3. Στο πρακτικό μέρος του σεμιναρίου θα αναπτύξουμε ζωντανά τεχνικές πολύ χρήσιμες για να φτιάχνετε νόστιμες αλλά και θρεπτικές συνταγές τις οποίες και θα δοκιμάσετε.
  4. Θα γίνουν δυο ομιλίες σε εξωτερικό χώρο κάτω από τα δέντρα μέσα στη φύση όπου θα έχουμε και ένα σνακ καθώς και ρόφημα. Η μία θα γίνει πρωί και η άλλη απόγευμα. Τα θέματα θα είναι σχετικά με την διατροφή μας. Και τις 3 βραδιές θα κλείσουμε με συζήτηση γύρω από τη φιλοσοφική και ψυχολογική διάσταση της διατροφής με τίτλο: ‘’Ο Οδυσσέας που δεν ..ταξίδεψε ποτέ’’,  με τεχνικές για ξεμπλοκάρισμα στο συναισθηματικό πεδίο.
  1. Ανάλογα με το χρόνο που θα έχουμε και την διάθεση των συμμετεχόντων θα κάνουμε βόλτες στο βουνό και στο ποτάμι για αναζωογόνηση και επαφή με τη φύση.
  1. Όσοι παρακολουθήσουν το σεμινάριο, θα πάρουν δώρο ένα ντοσιέ με μάνταλα και χρώματα για διαλογισμό και χαλάρωση καθώς και ένα βιβλίο της Φλώρας Παπαδοπούλου ‘’Mediterranean goes raw’’ το οποίο είναι η Αγγλική έκδοση της Χορτοφαγικής Ωμοφαγίας που έχει εξαντληθεί.

Θα πρέπει να κλείσετε με προκαταβολή 150ε έως και της 10 Μαΐου 2016 η οποία και δεν επιστρέφεται αν ακυρώσετε.

Το υπόλοιπο ποσό θα πρέπει να εξοφληθεί έως της 5 Ιουνίου 2016 και το οποίο χάνετε αν ακυρώσετε τη συμμετοχή σας μετά της 10 Ιουνίου 2016.

Όσοι το αποφασίσουν τελευταία στιγμή αν δεν υπάρχει θέση στο χώρο θα πρέπει να κλείσουν να μείνουν σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητος λόγω των περιορισμένων θέσεων.

Με το που κάνετε την εγγραφή σας παίρνετε το πρόγραμμα και τις οδηγίες του σεμιναρίου.

Επίσης αν και η μεταφορά στο χώρο του σεμιναρίου είναι δική σας ευθύνη, θα υπάρξει διευκόλυνση στις συνεννοήσεις ώστε όσοι έχουν αυτοκίνητο να μοιραστούν τα έξοδα και τις θέσεις με άλλους που δεν έχουν μεταφορικό ή δεν θα ήθελαν να πάρουν ώστε να τακτοποιηθούν όλοι με τον καλύτερο και ποιο συντροφικό τρόπο.

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μήνυμα στο rawflora@gmail.com ή sms  στο 6940231148

Advertisements